Alaus sriuba

  • Įvertinimas: 2.2 iš 5 (balsavo 73)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 1 l šviesaus alaus
  • 1 šaukštas miltų
  • 2 šaukštai sviesto
  • 2 šaukštai grietinės
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 tryniai
  • 1 citrinos žievelė
  • cinamono Cinamonas
  • 1 bandelė skrebučiams
  • druskos

Gaminimas

Užvirinti alų su cukrumi, cinamonu ir nušveista bei nuplikyta citrinos žievele. Kai užvirs, išimti žievelę. Iš miltų ir šaukšto sviesto paruošti šviesų uždarą, supilti į alų ir, nuolat maišant, užvirinti sriubą. Grietinę išplakti su tryniais, praskiesti karštu skysčiu ir supilti į nukeltą nuo ugnies sriubą, plakant ją šluotele baltymams plakti. Skrebučius apskrudinti svieste, sudėlioti ir užpilti sriuba. Skanaus!

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų