Acte marinuoti svogūnai

  • Įvertinimas: 3.6 iš 5 (balsavo 30)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 600-700 g stambių svogūnų,
  • 2 citrinos, druskos,
  • 1 citrinos sultys,
  • 60 g alyvuogių aliejaus,
  • 4 valgomieji šaukštai acto.

Gaminimas

Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. 2 citrinas supjaustykite plonomis riekelėmis. Viską sudėkite į salotinę (svogūnus išskaidykite žiedeliais).  Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, actą, įberkite druskos, supilkite į salotinę. Atsargiai pamaišykite šakute, palaikykite 24 valandas. Marinuoti svogūnai labai tinka prie šaltos mėsos ar šašlyko.

Komentarai


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų