Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais

Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais
Rekomenduojame:

Ingredientai:

900 g bulvių
110 g krakmolo
1 kiaušinis
Varškės įdaras
160 g varškės
1 kiaušinis
Mėsos įdaras
400 g jautienos malta mėsa
60 g svogūnų
30 g sultinio
druska ir pipirai

Gaminimas:

Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai. Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį ir verdami 5 minutes.

Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma.

Mėsos įdaras: ištroškinta mėsa sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.

Receptą atsiuntė: Sandra
Įvertinimas:
3.92 iš 5 (77 balsai)

Komentarai
vvv(2011-05-17 16:55)

pasileido cepelinai... gal juos pries tai pakepint reikejo...?

Roma Vasiliauskiene(2012-01-29 12:45)

Reikia juos apvolioti krakmole

maryte(2012-06-22 13:54)

labai geras patiekalas.Skanu.Tarkuotu bulviu cepelinu net atsisakiau. Be to,padarius didesni kieki,jei atlieka-uzsaldau.

Rima(2012-08-12 22:27)

Manau, kad cepelinai pasileido del to, jog sudejai i neverdanti vandeni.

Vytautas(2012-11-14 15:14)

Reikia parašyti"Pagaminti cepelinai dedami į verdantį,pasūdytą vandenį ir verdama apie 5min.

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Bulvės kapuciniškai
Įvertinimas:

 
Kiaulienos suktinukai
Įvertinimas:

 
Bulviniai vėdariukai
Įvertinimas:

Virtos bulvytės
Įvertinimas:

Mėsos grybukai
Įvertinimas:

 
Bulvinis pyragas
Įvertinimas:

Kugelis
Įvertinimas:

 
Bulvių kotletai II
Įvertinimas:

Paprasti vėdarai
Įvertinimas: