Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais

Virtų bulvių cepelinai su varškės ir mėsos įdarais
Rekomenduojame:

Ingredientai:

900 g bulvių
110 g krakmolo
1 kiaušinis

Varškės įdaras:
160 g. varškės
1 kiaušinis

Mėsos įdaras:
400 g. jautienos (malta mėsa)
60 g. svogūnų
30 g. sultinio
druska ir pipirai

Gaminimas:

Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai. Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį ir verdami 5 minutes.

Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma.

Mėsos įdaras: ištroškinta mėsa sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.

Receptą atsiuntė: Sandra
Įvertinimas:
3.91 iš 5 (76 balsai)

Komentarai
vvv(2011-05-17 16:55)

pasileido cepelinai... gal juos pries tai pakepint reikejo...?

Roma Vasiliauskiene(2012-01-29 12:45)

Reikia juos apvolioti krakmole

maryte(2012-06-22 13:54)

labai geras patiekalas.Skanu.Tarkuotu bulviu cepelinu net atsisakiau. Be to,padarius didesni kieki,jei atlieka-uzsaldau.

Rima(2012-08-12 22:27)

Manau, kad cepelinai pasileido del to, jog sudejai i neverdanti vandeni.

Vytautas(2012-11-14 15:14)

Reikia parašyti"Pagaminti cepelinai dedami į verdantį,pasūdytą vandenį ir verdama apie 5min.

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Bulvių kotletai II
Įvertinimas:

Švelni vištiena
Įvertinimas:

 
Sriuba su vištiena
Įvertinimas:

 
Mėsos grybukai
Įvertinimas:

Įdarytos bulvės
Įvertinimas:

 
Kroketai su migdolais
Įvertinimas:

Įdarytos bulvės
Įvertinimas:

 
Švediški vėžiai
Įvertinimas: