Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Varškėčiai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

400 g varškės   
1 kiaušinis   
 2 stiklinės kvietinių miltų  
Truputį druskos
Truputį aliejaus

Gaminimas:

Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Tiekiami karšti su grietine. Į varškės masę galima įberti kmynų, o kad geriau pakiltų— truputį sodos. Jei mėgstate saldžiai, į tešlą galite įdėti truputį cukraus, o patiekti - su uogiene ir/ar grietine.

Receptą atsiuntė: Irena
Įvertinimas:
3.82 iš 5 (170 balsai) 3.82 5 170

Komentarai
diana(2012-10-25 15:10)

Nu jau, sodos nedėkit, niekam nereikia. O šiaip klasikinis teisingas receptas, tik aš rankas po šaltu vandeniu pakišu, taip lengviau juos suformuoti. Ir kepkit ant mažos ugnies, dar dangčiu uždenkit, kitaip vidus bus pusžalis. Skanaus :)

aurymka(2013-01-23 13:47)

As zydras ir tuo didziuojuos

augis(2013-02-21 16:00)

400g varskes kiekiui uztenka puse stiklines miltu.zymiai skanesni, minkstesni gausis,o su tokiu kiekiu kaip cia pateikta, tai ne varskeciai,o guminiai kaliosai gausis.

Monika(2014-03-02 20:13)

Su miltais cia labai perlenkta. Issikepiau ir ismeciau. Puses stiklines butu per akis. Kaip kad Augis parase, tokios padangeles ir gavos;) gaila, komentarus per velai paziurejau:))))

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Varškėtukai
Įvertinimas:

 
Šokoladinis padažas
Įvertinimas:

Kepti varškėčiai
Įvertinimas:

 
Virti varškėčiai
Įvertinimas:

Kepti varškėčiai
Įvertinimas:

 
Kepti varškėtukai
Įvertinimas:

Baklažanų salotos
Įvertinimas:

Vienos varškėtis
Įvertinimas:

Braškiniai lietiniai
Įvertinimas:

 
Aguročių tortas
Įvertinimas:

Varškėtukai
Įvertinimas:

Atskiri varškėčiai
Įvertinimas: