Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Tiršta pievagrybių sriuba

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Prieskoninių daržovių
500 g pievagrybių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas manų kruopų
2 šaukštai grietinės
Žalių petražolių
Pipirų
Druskos

Gaminimas:

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Jeigu pajuodavo, įmesti 5 min. į vandenį su actu ir nusunkti. Pašildyti keptuvėje pusę sviesto ir pakepinti jame pievagrybius. Dviejuose litruose pasūdyto vandens išvirti prieskonines daržoves. Kai suminkštės, išimti, o į nuovirą suberti manų kruopas. Kelias minutes virinti, sudėti pievagrybius ir likusį sviestą. Užbalinti sriubą grietine, pagardinti. Lėkštėje pabarstyti sukapotomis žaliomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Viktorija
Įvertinimas:
2.96 iš 5 (83 balsai) 2.96 5 83

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Sriuba su vištiena
Įvertinimas:

Barsčiai
Įvertinimas:

 
Lęšiu sriuba
Įvertinimas:

Lengva morkų sriuba
Įvertinimas:

Aguonų sriuba
Įvertinimas:

 
Žali barščiai
Įvertinimas:

 
Pomidorienė vyrui
Įvertinimas:

Svogūnų sriuba
Įvertinimas:

 
Vegetariška sriuba
Įvertinimas:

Akmenų sriuba
Įvertinimas: