Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Tiršta pievagrybių sriuba

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Prieskoninių daržovių,
500 g pievagrybių,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas manų kruopų,
2 šaukštai grietinės,
Žalių petražolių,
Pipirų,
Druskos.

Gaminimas:

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Jeigu pajuodavo, įmesti 5 min. į vandenį su actu ir nusunkti. Pašildyti keptuvėje pusę sviesto ir pakepinti jame pievagrybius. Dviejuose litruose pasūdyto vandens išvirti prieskonines daržoves. Kai suminkštės, išimti, o į nuovirą suberti manų kruopas. Kelias minutes virinti, sudėti pievagrybius ir likusį sviestą. Užbalinti sriubą grietine, pagardinti. Lėkštėje pabarstyti sukapotomis žaliomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Viktorija
Įvertinimas:
3.11 iš 5 (75 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žirnių sriuba
Įvertinimas:

 
Mėsos šiupinys
Įvertinimas:

Midijų sriuba
Įvertinimas:

 
Tiršta krabų sriuba
Įvertinimas:

Moliūgų sriuba
Įvertinimas:

 
Lęšių sriuba
Įvertinimas:

Tiršta krapų sriuba
Įvertinimas:

 
Paprikų sriuba
Įvertinimas:

Kompleksiniai pietūs
Įvertinimas: