Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Tiršta pievagrybių sriuba

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Prieskoninių daržovių
500 g pievagrybių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas manų kruopų
2 šaukštai grietinės
Žalių petražolių
Pipirų
Druskos

Gaminimas:

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Jeigu pajuodavo, įmesti 5 min. į vandenį su actu ir nusunkti. Pašildyti keptuvėje pusę sviesto ir pakepinti jame pievagrybius. Dviejuose litruose pasūdyto vandens išvirti prieskonines daržoves. Kai suminkštės, išimti, o į nuovirą suberti manų kruopas. Kelias minutes virinti, sudėti pievagrybius ir likusį sviestą. Užbalinti sriubą grietine, pagardinti. Lėkštėje pabarstyti sukapotomis žaliomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Viktorija
Įvertinimas:
2.96 iš 5 (83 balsai) 2.96 5 83

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žali barščiai
Įvertinimas:

Aguonų sriuba
Įvertinimas:

 
Burokėlių sriuba
Įvertinimas:

Kiniška sriuba
Įvertinimas:

Tiršta krabų sriuba
Įvertinimas:

Tiršta krapų sriuba
Įvertinimas:

Pomidorienė vyrui
Įvertinimas:

 
Agurkinė sriuba
Įvertinimas:

 
Lęšių sriuba
Įvertinimas:

Svogūnų sriuba
Įvertinimas:

Grybų sriuba
Įvertinimas:

 
Tom Yum Kung sriuba
Įvertinimas:

Sriuba su citrina
Įvertinimas: