Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Tiršta moliūgų sriuba

Rekomenduojame:

Ingredientai:

6 nedideli moliūgai 3 indeliai konservuoto vištienos sultinio 0 75 šaukštelio malto imbiero 0 75 šaukštelio druskos 0 25 šaukštelio pipirų 0 125 šaukštelio malto cinamono 1 5 puodelio liesos grietinėlės 0 75 puodelio grietinės nebūtina

Gaminimas:

Perpjaukite moliūgus pusiau ir išimkite sėklas. Sudėkite puseles nupjautomis pusėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 180C orkaitėje 30 minučių. Apverskite. Kepkite uždengtus 20-25 minutes arba kol moliūgai bus minkšti.

Šaukštu iškabliuokite minkštimą iš moliūgų, žieveles išmeskite. Sudėkite moliūgų minkštimą į virtuvinio kombaino indą. Uždenkite ir smulkinkite iki vientisos masės, įpildami truputį vištienos sultinio, jei mišinys per tirštas.

Supilkite moliūgų piurė ir likusį vištienos sultinį į didelį puodą. Sudėkite imbierą, druską, pipirus ir cinamoną. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę. Įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, papuoškite kiekvieną porciją grietine ir šviežiais čiobrelio lapeliais.

Įvertinimas:
3.29 iš 5 (63 balsai)

Komentarai
almanta(2010-05-19 15:25)

Bandysiu virti moliūgo sriuba pagal šį receptą.
jis man labai patiko

Tavo komentaras

Panašūs receptai

 
Tradicinė žuvienė
Įvertinimas:

 
Tiršta krapų sriuba
Įvertinimas:

Tiršta krabų sriuba
Įvertinimas:

 
 
Burokėlių sriuba
Įvertinimas:

Pagrindinis sultinys
Įvertinimas: