Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Super paprastas pyragaitis su super gardžiu įdaru

Rekomenduojame:

Ingredientai:

6 pyragaičiams reikės
400g bemielės sluoksniuotos tešlos
400g riebios varškės
150g lašišos
svogūnų laiškų
pipirų
druskos
Gaminimas

Gaminimas:

Imame sluoksniuotą tešlą ir supjaustome stačiakampiais (perlenkus gausis kvadratas), kam patinka galima ir trikampeliais :)

Varškę pagardinam druska ir pipirais, bei gerai sumaišome su smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.

Lašišą pjaustome griežinėliais ir dedame ant sluoksniuotos tešlos, ir uždedame varškės mišiniu.

Perlenkiame pusiau ir stipriai užspaudžiame, kad įdaras neištekėtų.

Patepam pyragėlio viršų kiaušinio plakiniu ir pašauname į orkaitę 200 laipsnių ir kepame apie 15 minučių. Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Žmogus
Įvertinimas:
3.88 iš 5 (47 balsai) 3.88 5 47

Komentarai
Dovydas(2010-05-20 18:13)

turbut labai skanu tik sunku pagaminti man visada problema su mielem

Algimante(2010-05-24 20:47)

tai, kad cia parasyta, kad sluoskniuota bemiele pirktine tesla (saldyta)- man tai tikras issigelbejimas:D

Paulius(2011-04-10 22:38)

yra tokia saldyta bemiele sluoksniuota tesla Mantingos, labai pravercia ir kaina daug nesikandzioja :)

Laisvūnė(2013-03-24 06:52)

kokia lašiša naudojama, lyg ir šviežia turėtū būti-ar teisingai supratau?

Laisvūnė(2013-03-24 07:07)

Aš iš tokios tešlos kepu su karšto rūkymo lašiša(tiksliau nuo lašišos stuburų) susmulkinu ir dar sutarkuoju stambiai raudoną saldžią papriką. Tešlos 2 lapus tr.pakočioju, ant vieno dedu po saukštelį idaro su tarpais,kitu lakštu užkloju ir su banguotu rateliu per visus tarpus bei kraštus pravažiuoju-sulipdo puikiai. Gaunasi nedideli 1-2 kasnių pyragėliai, labai skanūs,pabandykit!

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Pievagrybių apkepas
Įvertinimas:

 
Netikras zuikis
Įvertinimas:

 
Skautiška duonelė
Įvertinimas:

Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

 
Kroketai su migdolais
Įvertinimas:

Tuno apkepas
Įvertinimas:

 
Veidukai
Įvertinimas:

Lazdelės su sūriu
Įvertinimas:

Įdaryti pievagrybiai
Įvertinimas: