Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Rabarbarų uogienė I

Rekomenduojame:

Ingredientai:

3 kg rabarbarų lapkočių Rabarbarai 2 5 kg cukraus

Gaminimas:

Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Įvertinimas:
3.17 iš 5 (24 balsai) 3.17 5 24

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Vyšnių džemas
Įvertinimas:

Marinuotos paprikos
Įvertinimas:

 
Žemuogės cukruje
Įvertinimas:

Marinuoti grybai
Įvertinimas:

Cukinijų mišrainė
Įvertinimas:

 
Baklažanų adžika
Įvertinimas:

Konservuotos paprikos
Įvertinimas:

 
 
Braškių uogienė
Įvertinimas:

Slyvų uogienė
Įvertinimas:

Aviečių džemas
Įvertinimas: