Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Rabarbarų uogienė I

Rekomenduojame:

Ingredientai:

3 kg rabarbarų lapkočių (Rabarbarai)
2,5 kg cukraus

Gaminimas:

Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Įvertinimas:
3.17 iš 5 (24 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Bruknės savo sultyse
Įvertinimas:

Gudobelių uogienė
Įvertinimas:

 
Vyšnių uogienė
Įvertinimas:

Mėlynių uogienė
Įvertinimas:

Moliūgo saldainiai
Įvertinimas:

Agrastų uogienė
Įvertinimas:

 
Spanguolių uogienė
Įvertinimas:

Svarainių uogienė
Įvertinimas:

Braškių uogienė
Įvertinimas:

 
Agrastų marmeladas
Įvertinimas:

Aviečių uogienė
Įvertinimas:

 
Žemuogių uogienė
Įvertinimas: