Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Rabarbarų uogienė I

Rekomenduojame:

Ingredientai:

3 kg rabarbarų lapkočių Rabarbarai 2 5 kg cukraus

Gaminimas:

Rabarbarų lapkočius nuplauname, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Kubelius suberiame į puodą ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Susidariusias sultis nupilame ir užverdame. Į jas suberiame rabarbarų gabalėlius ir verdame, pamaišydami mediniu šaukštu.
Uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais.

Įvertinimas:
3.17 iš 5 (24 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Slyvų uogienė
Įvertinimas:

Žemuogės cukruje
Įvertinimas:

 
Spanguolių uogienė
Įvertinimas:

 
Marinuotos paprikos
Įvertinimas:

 
Svogūnų pagardas
Įvertinimas:

Vyšnių uogienė
Įvertinimas:

Pienių uogienė
Įvertinimas:

Žemuogių uogienė
Įvertinimas:

 
Svarainių uogienė
Įvertinimas:

Mėlynių uogienė
Įvertinimas:

Marinuoti pomidorai
Įvertinimas: