Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Pikantiškas maltos mėsos katilėlis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 svogūnas
2 česnako skiltelės
1 aitrioji paprika
400 g maltos mėsos
2 šaukštai alyvų aliejaus
1/4 l mėsos sultinio
1/8 l raudonojo vyno
druskos
3 pomidorai (200 g)
šaukštas pomidorų tyrės
850 ml konservuotų baltųjų pupelių
1 šaukštas maltų saldžiųjų paprikų
2 šaukštai kapotų petražolių

Gaminimas:

Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti mažais kubeliais. Aitriąją papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti plonais pusžiedžiais.
Maltą mėsą padalinti į 2 porcijas ir pakepinti su aliejumi. Dažnai maišyti, kad mėsa būtų biri.
Suberti supjaustytą svogūną, česnaką ir papriką, užpilti sultiniu bei vynu, pasūdyti ir virti uždengtame keptuve.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, išpjauti vaiskočius, perpjauti į 4 dalis, išskobti sėklas ir supjaustyti kubeliais.
Į keptuvą su mėsa suversti pupeles, išmaišyti ir dar 10 minučių pavirti. Suversti pomidorų kubelius, pagardinti pomidorų tyre, saldžiųjų paprikų milteliais, petražolėmis, išmaišyti ir palikti. Jei reikia, pasūdyti.

Įvertinimas:
3.34 iš 5 (41 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Kiaulienos šašlykas
Įvertinimas:

Užkandis su sūriu
Įvertinimas:

 
Bulvių apkepas
Įvertinimas:

Kukuliai švediškai
Įvertinimas:

 
Itališka lazanija
Įvertinimas:

Įdaryti baklažanai
Įvertinimas:

Netikra lazanija
Įvertinimas:

 
Paprasta lazanija
Įvertinimas:

Veršiena "Duroc"
Įvertinimas:
Virtas kepsnys
Įvertinimas:

 
Troškinta jautiena
Įvertinimas: