Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Paukščių pienas

Rekomenduojame:

Ingredientai:

8 šaukštai cukraus 4 5 šaukštai želatinos 1 pakelis vanilės cukraus 0 5 stiklinės kakavos miltelių 700 g grietinėlės konjako aliejaus formelėms patepti

Gaminimas:

Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės:
400 g grietinėlės
5 šaukštai cukraus,
3 šaukštai želatinos
0,5 stiklinės kakavos miltelių
truputis konjako

Baltajam sluoksniui paruošti reikės:
2 šaukštai cukraus
1,5 šaukšto želatinos
1 pakelis vanilės cukraus,
200 g grietinėlės

Papuošimui reikės:
100 g grietinėlės
1 šaukštas cukraus
kakavos miltelių

Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną.
Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles.
Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną.
Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio.
20 min. formeles laikome šaltai.
Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.

Įvertinimas:
3.46 iš 5 (48 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Saldūs bokšteliai
Įvertinimas:

Citrininis tiramisu
Įvertinimas:

Florentinai
Įvertinimas:

 
Desertas su ledais
Įvertinimas:

Citrininis desertas
Įvertinimas:

Kuršėnų vyniotinis
Įvertinimas:

 
Juodasis šerbetas
Įvertinimas:

 
Šokoladinis ežiukas
Įvertinimas:

Varškės tinginys
Įvertinimas:

Vasaros panakota
Įvertinimas:

 
Močiutės ledai
Įvertinimas: