Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Orkaitėje kepta lydeka

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kilogramas lydekos,
2 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas kvietinių miltų,
1 citrina,
2 šaukštai grietinės,
Juodųjų pipirų pagal skonį
Truputį lauro lapelių,
Druskos pagal skonį

Gaminimas:

Išvalome lydeką, įtriname prieskoniais, pagardiname druska, dedame į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilame grietine, sumaišyta su miltais, ir citrinos sultimis, ir kepame orkaitėje. Iškeptą žuvį sudedame į pusdubenį, užpilame tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Tinka su bulvių koše arba raugintais kopūstais.

Įvertinimas:
3.15 iš 5 (50 balsai)

Komentarai
zvejas(2009-12-12 20:17)

tokias lydekas net gaudyt draudziama!!! zenkliai per mazos!

zvejys(2010-11-09 16:49)

Sutinku. Negražu negražu...

Vaizdas nekoks(2011-04-28 13:35)

Kazkaip neapetitnai atrodo..

jeyjey(2012-08-22 16:57)

receptas tai superinis, isbandziau, tai skaniausiai ir greiciausiai kepta lydeka

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Kepta lydeka
Įvertinimas:

Įdarytas starkis
Įvertinimas:

Saida su sėlenomis
Įvertinimas:

 
Keptas lynas
Įvertinimas:

Lašišos suktinukai
Įvertinimas:

 
Žuvies kukuliukai
Įvertinimas:

Paellia
Įvertinimas:

 
Kepta lydeka
Įvertinimas:

Imbierinė žuvis
Įvertinimas:

Žuvies pyragėliai
Įvertinimas:

Paelja
Įvertinimas:

 
Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

Menkės kotletai
Įvertinimas: