Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Orkaitėje kepta lydeka

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kilogramas lydekos 2 šaukštai aliejaus 1 šaukštas kvietinių miltų 1 citrina 2 šaukštai grietinės Juodųjų pipirų pagal skonį Truputį lauro lapelių Druskos pagal skonį

Gaminimas:

Išvalome lydeką, įtriname prieskoniais, pagardiname druska, dedame į keptuvą su įkaitintu sviestu, užpilame grietine, sumaišyta su miltais, ir citrinos sultimis, ir kepame orkaitėje. Iškeptą žuvį sudedame į pusdubenį, užpilame tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Tinka su bulvių koše arba raugintais kopūstais.

Įvertinimas:
3.11 iš 5 (51 balsai) 3.11 5 51

Komentarai
zvejas(2009-12-12 20:17)

tokias lydekas net gaudyt draudziama!!! zenkliai per mazos!

zvejys(2010-11-09 16:49)

Sutinku. Negražu negražu...

Vaizdas nekoks(2011-04-28 13:35)

Kazkaip neapetitnai atrodo..

jeyjey(2012-08-22 16:57)

receptas tai superinis, isbandziau, tai skaniausiai ir greiciausiai kepta lydeka

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

Troškinys "Cioppino"
Įvertinimas:

 
silkė su salierais
Įvertinimas:

 
Karis su krevetėmis
Įvertinimas:

 
Krabų kepsnys
Įvertinimas:

Midijos su baltu vynu
Įvertinimas:

 
Plekšnė su padažu
Įvertinimas: