Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Naminiai koldūnai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 stiklinės kvietinų miltų
0 5 stiklinės karšto pieno
0 33 stiklinės vandens
0 5 svogūno
druska
malti juodieji pipirai

Gaminimas:

Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputėlį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka ir stiklinė). Smulkiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druka ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome. Į iš tešlos skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Receptą atsiuntė: Sandra
Įvertinimas:
3.59 iš 5 (54 balsai) 3.59 5 54

Komentarai
Nesupratau(2010-11-17 11:02)

o tai kam pienas????

kiek supratau(2010-12-15 12:06)

Kiek as supratau tai cia gal nedarase, turejo turbut buti puse stiklines karsto pieno ir 1/3 salto vandens...

Ramune(2011-02-07 09:07)

Ir neparasyta prie ingredientu kiek farso reiktu... man tokie receptai nepatikimi...

Vaida(2011-02-07 11:14)

Gaminau paga si recepta. Dejau puse kg farso (standartiskai), o vandens pyliau tiek, kad gautusi minkoma tesla :)

kartland(2011-02-07 19:40)

Labai geras koldunu receptas, isbandziau, tikrai patiko. Man svarbu, kad tesla gavosi labai gera, nes idara as visvien anuolatos darau pagal save t.y. dedu ka turiu:)

Lina(2011-07-08 12:07)

Sveiki, jauciu siokia tokia geda, kad turiu naudotis receptais, o negaliu imti ir gaminti :)))

Anute(2012-03-26 17:58)

ACIU uz si recepta... puse valandos ir koldunai ant stalo... mmmm:)

kristina(2012-09-19 17:41)

skanu labai ,tik i tesla ipilu slakeli aliejaus tada ne taip limpa tesla i rankas

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Apkepta virta karka
Įvertinimas:

Užkandis su sūriu
Įvertinimas:

Kibinai su kopūstais
Įvertinimas:

 
Vasaros tortelini
Įvertinimas:

 
Įdarytas starkis
Įvertinimas:

 
Kepenėlių blyneliai
Įvertinimas:

 
Kepsnys "Eglutė"
Įvertinimas:

Užkeptas kopūstas
Įvertinimas: