Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Troškinti moliuskai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1kg moliuskų 3 svogūnai 4 česnako skiltelių 200 ml grietinėlės Prieskonių lauro lapelių

Gaminimas:

Gerai išvalykite moliuskus. Į puodą sudėkite pjaustytus svogūnus, česnako skilteles bei lauro lapelius, įpilkite vandens ir viską užvirkite. Kai užvirs vanduo, suberkite išvalytus moliuskus, uždenkite dangčiu ir virkite 4 minutes, kol moliuskai atsivers. Supilkite grietinėlę ir dar dvi minutes pavirkite, kol sutirštės. Skanaus!

Receptas atsiųstas konkursui.

Receptą atsiuntė: Neringa
Įvertinimas:
3.89 iš 5 (33 balsai) 3.89 5 33

Komentarai
indre(2010-03-05 10:55)

kaip isvalyti moliuskus ju neatverus?cia tai geras klausima...nesutampa...

Djmaksas(2010-04-15 17:54)

Moliusku kriaukliu pavirsiu reikia apvalyti ju neatidarant,na kad nebutu purvinos ir kad nebutu apnasu...

neri(2010-04-28 21:07)

moliskai turi buti uzdari,jei prasivere, vadinas nesviezi ir geriau jau ismesti. o nuvalyti reik tik isore.

Neringa(2010-12-02 22:18)

su tiktu valgyt si patiekala? esu valgius toki tipo plova graikijoj, tai buvo ryziai ir vietoj mesos moliuskai

Neringa(2010-12-02 22:19)

su kuo*

Jolanta(2010-12-22 06:43)

kokia nesamone,kas gi grietine pila i moliuskus?kam klaidinat kitus zmones?

Viki(2011-01-05 13:21)

Tirai į moliuskus pilama grietinėlė - labai skanu. Taip patiekiama restoranuose, be to, ir Lietuvos kulinaras-profesionalas siūlo labai panašų receptą.

Karolina(2011-01-31 15:41)

kazka panasaus valgiau prancuzijoje, puikiai atsimenu kad buvo svogunu ir grietineles :) o salia atnese bulvyciu fri :)

ingrida(2011-09-08 22:01)

receptas geras tik nemaciusiems svieziu moliusku kurie apauge dumblu ir t.t.nuvalyti isore moliusko

to Indrei(2014-04-08 23:04)

Kai verdi moliuskus, jie patyS atsidaro, o tie kurie neatsidaro, nevalgomi, juos geriau ismesti. Ir dar siulau vietoje vandens pilti balta sausa vyna

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Kiaulienos kepsneliai
Įvertinimas:

Bulvinis pyragas
Įvertinimas:

 
 
 
Juka
Įvertinimas: