Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Mamos picos padas

Rekomenduojame:

Ingredientai:

200 g kvietinių miltų
80 ml pieno
1 kiaušinis
1 šaukštelis sviesto
10 gramų mielių
Truputį cukraus
Truputį druskos

Gaminimas:

Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils (maždaug 15 min.). Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą (arba margariną), visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla bus per skysta įberkite truputį miltų. Tešlą pridenkite celofanu ir pastatykite šiltai kol pakils (maždaug 0,5 - 1 val.). Iškirpkite skardos dydžio kepimo popieriaus lakštą (maždaug 30 x 27 cm., galį būtį didesnis), padėkite ant stalo ir ant jo kočiokite iš paruoštos tešlos ploną picos padą per visą popieriaus lakštą. Kepimo popierių su iškočiota tešla perneškite į skardą ir dėkite picai skirtą įdarą. Paruoštą picą pridenkite ir pastatykite 30 min. šiltai. Kepkite karštoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus.

Įvertinimas:
3.75 iš 5 (60 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Mini pica
Įvertinimas:

Šutintos morkos
Įvertinimas:

Klajoklių kiškiena
Įvertinimas:

 
Pica “Marinara”
Įvertinimas:

Sotus "gyvačiukas"
Įvertinimas:

Musmirytės
Įvertinimas:

Lašiša orkaitėje
Įvertinimas:

 
Sicilietiška pica
Įvertinimas:

Pomidorų sriuba
Įvertinimas:

 
Namie kepta pica
Įvertinimas:

Aitriųjų čili pica
Įvertinimas:

Keptuvėje kepta pica
Įvertinimas:

 
Florencijos pica
Įvertinimas:

Pica su grybais
Įvertinimas:

Rudens bulvienė
Įvertinimas: