Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Mamos picos padas

Rekomenduojame:

Ingredientai:

200 g kvietinių miltų
80 ml pieno
1 kiaušinis
1 šaukštelis sviesto
10 gramų mielių
Truputį cukraus
Truputį druskos

Gaminimas:

Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils (maždaug 15 min.). Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą (arba margariną), visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla bus per skysta įberkite truputį miltų. Tešlą pridenkite celofanu ir pastatykite šiltai kol pakils (maždaug 0,5 - 1 val.). Iškirpkite skardos dydžio kepimo popieriaus lakštą (maždaug 30 x 27 cm., galį būtį didesnis), padėkite ant stalo ir ant jo kočiokite iš paruoštos tešlos ploną picos padą per visą popieriaus lakštą. Kepimo popierių su iškočiota tešla perneškite į skardą ir dėkite picai skirtą įdarą. Paruoštą picą pridenkite ir pastatykite 30 min. šiltai. Kepkite karštoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus.

Įvertinimas:
3.77 iš 5 (61 balsai) 3.77 5 61

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Kaimiška pica
Įvertinimas:

Kebabo pica
Įvertinimas:

Mini picos
Įvertinimas:

Mūsų pica
Įvertinimas:

 
Picos padas
Įvertinimas:

Tartum pica
Įvertinimas:

 
Pica "Romana"
Įvertinimas:

Sočioji pica
Įvertinimas:

Obuolių pyragas
Įvertinimas:

 
Alaus picos padas
Įvertinimas:

Karamelinis tinginys
Įvertinimas:

 
Picos paplotėliai
Įvertinimas:

Picos suktinukai
Įvertinimas:

Advokato pica
Įvertinimas: