Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kiniška antis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 jauna antis
3 šaukštai medaus
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis prieskonių

Gaminimas:

Nuplaukite ir nusausinkite antį.
Visus kitus produktus sudėkite į puodą ir troškinkite, kol susimaišys.
Antį įtrinkite šiuo padažu ir kelias valandas marinuokite.
Kepkite iš visų pusių keptuvėje 50 minučių. Kepimo pabaigoje ant anties į keptuvę supilkite sultis.

Receptą atsiuntė: Sonata
Įvertinimas:
1.72 iš 5 (163 balsai) 1.72 5 163

Komentarai
Vida(2011-12-06 19:01)

Kinietiskai marinuota antis pradioje apverdama, o po to dedama i fritine.

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žalia košė
Įvertinimas:

 
Šventinė višta
Įvertinimas:

Greiti pusryčiai
Įvertinimas:

 
Karbonadai iš faršo
Įvertinimas:

Mėsos užkandis
Įvertinimas:

Makaronada
Įvertinimas:

Farširuota višta
Įvertinimas:

 
Maltinukai su grybais
Įvertinimas:

Sibiro koldūnai
Įvertinimas:

Dzūkiški pietūs
Įvertinimas:

 
kaimiškos dešrelės
Įvertinimas:

Kalėdinė žąsis
Įvertinimas: