Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kiniška antis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 jauna antis
3 šaukštai medaus
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis prieskonių

Gaminimas:

Nuplaukite ir nusausinkite antį.
Visus kitus produktus sudėkite į puodą ir troškinkite, kol susimaišys.
Antį įtrinkite šiuo padažu ir kelias valandas marinuokite.
Kepkite iš visų pusių keptuvėje 50 minučių. Kepimo pabaigoje ant anties į keptuvę supilkite sultis.

Receptą atsiuntė: Sonata
Įvertinimas:
1.69 iš 5 (170 balsai) 1.69 5 170

Komentarai
Vida(2011-12-06 19:01)

Kinietiskai marinuota antis pradioje apverdama, o po to dedama i fritine.

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Cukinijų kubiliukai
Įvertinimas:

Vištienos troškinys
Įvertinimas:

 
Auksinės šlaunelės
Įvertinimas:
Vištienos paelija
Įvertinimas:

 
Pomidorinė vištiena
Įvertinimas:

Sveika vištiena
Įvertinimas:

 
Aštrioji vištiena
Įvertinimas:

Šventinis kalakutas
Įvertinimas:

 
Višta ant druskos
Įvertinimas:

Plovas su vištiena
Įvertinimas: