Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kiaulienos vyniotinis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

500 g kiaulienos filės
500 g stambiai maltos kiaulienos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapų
1 valgomasis šaukštas maltos mėsos prieskonių
1 arbatinis šaukštelis druskos

Gaminimas:

Kiaulienos filė taip perpjauti, kad gautųsi kuo didesnis gabalas.

Lengvai išmušti.

Vientisą mėsos gabalą pabarstyti pipirais, lauro lapais, druska, laiškiniais česnakais ir įtrinti.

Maltą mėsą sumaišyti su maltos mėsos prieskoniais.

Ant filė kloti faršą ir suvynioti vyniotinį. Surištą audinyje palaikyti bent pusdienį.

Virti vandenyje su tais pačiais prieskoniais ir druska apie pusantros valandos.

Paslėgti.

Receptą atsiuntė: Regina
Įvertinimas:
3.18 iš 5 (11 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Keksas su slyvomis
Įvertinimas:

 
Vištienos kepsneliai
Įvertinimas:

Želė „Kitaip“
Įvertinimas:

Varškės salotos
Įvertinimas:

Pamargintas pyragas
Įvertinimas:

 
Ruginės bandutės
Įvertinimas:

Žalia košė
Įvertinimas:

Virti bulvinukai
Įvertinimas:

 
Guminės braškės
Įvertinimas:

Pasišiaušęs tortas
Įvertinimas:

 
Melionų kokteilis
Įvertinimas:

Varškės spurgelės
Įvertinimas: