Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti varškėčiai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Varškė 400 gramų Kiaušiniai 2 vienetai Kvietiniai miltai 1 stiklinė Cukrus nebūtina 1 šaukštas Druska pagal skonį Sviestas ar taukai kepimui

Gaminimas:

Į gerai ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, druska ir masė šaukštu išsukama. Ant miltais pabarstytos lentos dedama po kupiną šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje su sviestu ar taukais apkepinami. Patiekiami karšti su grietine ir cukrumi ar uogiene.

Įvertinimas:
3.26 iš 5 (133 balsai) 3.26 5 133

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Pusrytiniai vafliai
Įvertinimas:

Varškėtukai
Įvertinimas:

Kepti varškėčiai
Įvertinimas:

 
Obuoliukai tešloje
Įvertinimas:

Baltarusiški blynai
Įvertinimas:

 
Varškėčiai
Įvertinimas:

 
Varškėtukai
Įvertinimas:

Virti varškėčiai
Įvertinimas:

 
Vienos varškėtis
Įvertinimas:

Lietiniai su varške
Įvertinimas: