Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti obuoliai su varške

Rekomenduojame:

Ingredientai:

4 didesni obuoliai,
150 g varškės,
100 g vandenyje išmirkytų razinų,
2 arb. š. medaus,
aliejaus.

Gaminimas:

Obuolius nuplauti, nupjauti viršūnėles su koteliais, vidų išskobti. Išskobtą obuolių masę ( be sėklalizdžių) supjaustyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su varške, razinomis,  medumi. Įdaro pridėti į išskobtus vaisius, uždėti viršūnėles. Obuolius aptepti aliejumi ir kepti 220°C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!


Receptą atsiuntė: Katerina
Įvertinimas:
3.51 iš 5 (63 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Vyšnių uogienė
Įvertinimas:

Kriaušinis desertas
Įvertinimas:

 
Obuoliai tešloje
Įvertinimas:

Saldūs vafliai
Įvertinimas:

Obuolių skanėstas
Įvertinimas:

 
Baltyminiai saldukai
Įvertinimas:

Aviečių uogienė
Įvertinimas:

Agrastų uogienė
Įvertinimas:

Keptas bananas
Įvertinimas:

 
Spanguolių uogienė
Įvertinimas:

Keptas obuolys
Įvertinimas:

Skruzdėlynas
Įvertinimas:

 
Ananasų kukuliukai
Įvertinimas:

Braškių uogienė
Įvertinimas:

Chalva su vafliais
Įvertinimas: