Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti obuoliai su varške

Rekomenduojame:

Ingredientai:

4 didesni obuoliai
150 g varškės
100 g vandenyje išmirkytų razinų
2 arb š medaus
aliejaus Gaminimas

Gaminimas:

Obuolius nuplauti, nupjauti viršūnėles su koteliais, vidų išskobti. Išskobtą obuolių masę ( be sėklalizdžių) supjaustyti mažais gabaliukais ir sumaišyti su varške, razinomis,  medumi. Įdaro pridėti į išskobtus vaisius, uždėti viršūnėles. Obuolius aptepti aliejumi ir kepti 220°C orkaitėje apie 20 min. Skanaus!


Receptą atsiuntė: Katerina
Įvertinimas:
3.51 iš 5 (63 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Aviečių uogienė
Įvertinimas:

Chalva su vafliais
Įvertinimas:

Šokolado fondiu
Įvertinimas:

 
Obuolių ryšuliukai
Įvertinimas:

Skruzdėlynas
Įvertinimas:

 
Keptas bananas
Įvertinimas:

Spanguolių uogienė
Įvertinimas:

 
Braškių uogienė
Įvertinimas:

Svarainių uogienė
Įvertinimas:

Karštas šokoladas
Įvertinimas:

Agrastų uogienė
Įvertinimas:

Bananai šokolade
Įvertinimas:

 
Keptas obuolys
Įvertinimas:

Kriaušinis desertas
Įvertinimas:

Ananasų kukuliukai
Įvertinimas:

Vyšnių uogienė
Įvertinimas: