Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti kalmarai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

500 g šaldytų kalmarų aš dažniausiai naudoju žiedus
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
50 ml vandens
1 šaukštas vegetos prieskonių
druska ir pipirai
aliejus kepimui

Gaminimas:

Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta
Įvertinimas:
3.42 iš 5 (36 balsai) 3.42 5 36

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Svogūnai tešloje
Įvertinimas:

Karšti sumuštiniai
Įvertinimas:

Suvyniotos dešrelės
Įvertinimas:

 
Kibinai su kopūstais
Įvertinimas:

 
 
Virti vėžiai
Įvertinimas:

Morkų mišrainė
Įvertinimas:

Švediški vėžiai
Įvertinimas:

Sūrio kukuliai
Įvertinimas:

 
Silkė valtelėje
Įvertinimas:

Švelni vištiena
Įvertinimas: