Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti kalmarai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

500 g šaldytų kalmarų aš dažniausiai naudoju žiedus
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
50 ml vandens
1 šaukštas vegetos prieskonių
druska ir pipirai
aliejus kepimui

Gaminimas:

Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta
Įvertinimas:
3.42 iš 5 (36 balsai) 3.42 5 36

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Obuoliai tešloje
Įvertinimas:

“Vilko akis”
Įvertinimas:

 
Grybukai
Įvertinimas:

 
Avižinė košė
Įvertinimas:

Grilyje keptos morkos
Įvertinimas:

Baklažanų čipsai
Įvertinimas:

 
Silkė blynuose
Įvertinimas:

Karšti sumuštinukai
Įvertinimas:

 
Gardi grikių košė
Įvertinimas:

Vištienos kubeliai
Įvertinimas: