Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti kalmarai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

500 g šaldytų kalmarų (aš dažniausiai naudoju žiedus);
1 kiaušinis;
3 šaukštai miltų;
50 ml vandens;
1 šaukštas vegetos prieskonių;
druska ir pipirai;
aliejus kepimui.

Gaminimas:

Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta
Įvertinimas:
3.42 iš 5 (36 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

Netikras zuikis
Įvertinimas:

 
Ryžių užkepėlė
Įvertinimas:

Veidukai
Įvertinimas:

Salierai tešloje
Įvertinimas:

 
Aguročiai su grybais
Įvertinimas:

Įdaryti pievagrybiai
Įvertinimas:

Čeburekai
Įvertinimas: