Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepti kalmarai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

500 g šaldytų kalmarų aš dažniausiai naudoju žiedus
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų
50 ml vandens
1 šaukštas vegetos prieskonių
druska ir pipirai
aliejus kepimui

Gaminimas:

Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta
Įvertinimas:
3.42 iš 5 (36 balsai) 3.42 5 36

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Skaniausi pusryčiai
Įvertinimas:

Pikantiškos sraigės
Įvertinimas:

 
Silkė japoniškai
Įvertinimas:

Sūrio užkandėlė
Įvertinimas:

 
Įdaryti griežčiai
Įvertinimas:

 
Pikantiškos bulvės
Įvertinimas:

 
Šparagai smidrai
Įvertinimas:

Apkeptos dešrelės
Įvertinimas: