Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Keptas karpis su obuoliais

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Karpis ne mažesnis nei 1 kilogramas 3 dideli rūgštoki obuoliai Prieskoniai 1 šaukštas citrinų sulčių Druska Česnakai 2 šaukštai majonezo

Gaminimas:

Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti. Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuostų. Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame. Aptepame majonezu ir šauname į orkaitę. Kepame apie 40 min. Skanaus.

Įvertinimas:
3.24 iš 5 (48 balsai) 3.24 5 48

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žvejų balandėliai
Įvertinimas:

 
Lašiša su imbieru
Įvertinimas:

 
Marinuota stinta
Įvertinimas:

Karis su krevetėmis
Įvertinimas:

 
Grilyje keptas otas
Įvertinimas:

silkė su salierais
Įvertinimas:

Plekšnė su padažu
Įvertinimas:

 
Lašišos apkepėlė
Įvertinimas:

Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

Karpis žydiškai
Įvertinimas: