Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepta menkės filė

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kg menkės filė
1 citrina
1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių
0,5 šaukštelio ciberžolės miltelių
1 šaukštelis kalendros miltelių
1 šaukštelis maltų kmynų
0,5 šaukštelio imbiero, malto
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštai miltų
100 ml alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kepkite apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Stanislova
Įvertinimas:
3.16 iš 5 (37 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žuvies vėrinukai
Įvertinimas:

Silkė valtelėje
Įvertinimas:

 
Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

Farširuotas karpis
Įvertinimas:

Lašiša su sūriu
Įvertinimas:

 
 
Lašišos kepsnys
Įvertinimas:

Žuvis su kivi
Įvertinimas:

Žuvies užkandis
Įvertinimas:

 
Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

Tempura
Įvertinimas:

Užkandis su unguriu
Įvertinimas:

Karpis drebučiuose
Įvertinimas: