Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepta menkės filė

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kg menkės filė
1 citrina
1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių
0,5 šaukštelio ciberžolės miltelių
1 šaukštelis kalendros miltelių
1 šaukštelis maltų kmynų
0,5 šaukštelio imbiero, malto
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštai miltų
100 ml alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kepkite apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Stanislova
Įvertinimas:
3.05 iš 5 (39 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

 
Lašišos šašlykas
Įvertinimas:

Menkė su padažu
Įvertinimas:

Virtas upėtakis
Įvertinimas:

Virtas karpis
Įvertinimas:

 
Kriauklės su įdaru
Įvertinimas:

Šventinė lydeka
Įvertinimas:

Žuvies maltinukai
Įvertinimas:

 
Kepta silkė
Įvertinimas:

Virtas karpis padaže
Įvertinimas:

 
Silkių vyniotiniai
Įvertinimas:

Keptas karpis
Įvertinimas: