Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepta menkės filė

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kg menkės filė
1 citrina
1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių
0 5 šaukštelio ciberžolės miltelių
1 šaukštelis kalendros miltelių
1 šaukštelis maltų kmynų
0 5 šaukštelio imbiero malto
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštai miltų
100 ml alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kepkite apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė: Stanislova
Įvertinimas:
3.05 iš 5 (39 balsai) 3.05 5 39

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Įdaryta lydeka
Įvertinimas:

Lašišos kepsniukai
Įvertinimas:

Farširuota menkė
Įvertinimas:

 
Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

Tempura
Įvertinimas:

Pangasijų kepsneliai
Įvertinimas:

 
Žuvies "Tefteliai"
Įvertinimas:

Žuvies vėrinukai
Įvertinimas:

 
Glazūruota lašiša
Įvertinimas:

Netradicinė lydeka
Įvertinimas:

 
Įdaryta lydekaitė
Įvertinimas:

Kepta lašiša
Įvertinimas:

Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

Žvejų balandėliai
Įvertinimas: