Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kepta antis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 antis
5 obuoliai
sauja kmynų
200 g sviesto
druskos
pipirų
15 bulvių
aliejaus
5 pomidorai
2 didelės morkos
1 agurkas
1 svogūnas
Padažui:
raudonas vynas
granatų sėkleklių sauja
apelsino žievelių truputį
citrinos žievelių truputį
tamsaus sojos padažo

Gaminimas:

Po anties skūra pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti. Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis. Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į celofaninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti.
Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti i rkepti be jos, taip greičiau iškepa. Padaryti padažą iš nurodytų produktų.Kai iškeps antis ją aplieti šiuo padažu. Aplink apdėti pomidorų, agurkų, bulves sudėti.

Receptą atsiuntė: Rima
Įvertinimas:
2.86 iš 5 (56 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Viščiukas tabaka
Įvertinimas:

"Gyros" kulšelės
Įvertinimas:

 
Vištienos kepsneliai
Įvertinimas:

Abrikosų vištiena
Įvertinimas:

 
Vištiena su kuskusu
Įvertinimas:

Vištiena su kariu
Įvertinimas:

Kepta višta
Įvertinimas:

Vištiena su medumi
Įvertinimas:

 
Turkiška čili
Įvertinimas:

Greita vakarienė
Įvertinimas:

 
Obuoliai su vištiena
Įvertinimas: