Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kėdainių blynai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kg bulvių
2 kiaušiniai
2 šaukštai manų kruopų
250 g maltos kiaulienos ar jautienos
1 svogūnas
2 šaukštai grietinės
Druskos pagal skonį
Peletrūnas pagal skonį
Raudonėlis pagal skonį
Aliejaus kepimui

Gaminimas:

Paruošti įdarą: mėsą apkepinti keptuvėje su smulkintais svogūnais, pabaigoje įdėti 2 šaukštus grietinės, pipirų, peletrūno, raudonėlio ir druskos pagal skonį. Sutarkuoti bulves, supilti išplaktus kiaušinius, suberti manų kruopas, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Į įkaitintą aliejų dėti šaukštą tarkių, ant jų uždėti paruošto mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą tarkių. Apkepusį blyną apversti. Prieš patiekiant blynus dar 3-5 min. pakepkite orkaitėje. Patiekti su grietine, lydyto sviesto ar pikantišku grybų padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
Įvertinimas:
2.83 iš 5 (29 balsai) 2.83 5 29

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Kokoso sausainiai
Įvertinimas:

Kalėdinė eglutė
Įvertinimas:

 
Obuolių sausainiai
Įvertinimas:

Migdloniai sausainiai
Įvertinimas:

Citrininis desertas
Įvertinimas:

 
Apelsinų pyragas
Įvertinimas:

Lietinių vėrinukai
Įvertinimas:

Vaflinis skanėstas
Įvertinimas:

 
Desertukas
Įvertinimas:

Eglutė
Įvertinimas:

Varškės apkepas
Įvertinimas:

 
Varškės tortas
Įvertinimas:

Saldi mišrainė
Įvertinimas:

Tigrinis pyragas
Įvertinimas: