Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kėdainių blynai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kg bulvių
2 kiaušiniai
2 šaukštai manų kruopų
250 g maltos kiaulienos ar jautienos
1 svogūnas
2 šaukštai grietinės
Druskos pagal skonį
Peletrūnas pagal skonį
Raudonėlis pagal skonį
Aliejaus kepimui

Gaminimas:

Paruošti įdarą: mėsą apkepinti keptuvėje su smulkintais svogūnais, pabaigoje įdėti 2 šaukštus grietinės, pipirų, peletrūno, raudonėlio ir druskos pagal skonį. Sutarkuoti bulves, supilti išplaktus kiaušinius, suberti manų kruopas, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Į įkaitintą aliejų dėti šaukštą tarkių, ant jų uždėti paruošto mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą tarkių. Apkepusį blyną apversti. Prieš patiekiant blynus dar 3-5 min. pakepkite orkaitėje. Patiekti su grietine, lydyto sviesto ar pikantišku grybų padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
Įvertinimas:
2.83 iš 5 (29 balsai) 2.83 5 29

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Arbūzinis šerbetas
Įvertinimas:

Pomidorų salotos
Įvertinimas:

Braškiniai ledai
Įvertinimas:

 
Vaisių salotos
Įvertinimas:

Vafliai
Įvertinimas:

Zefyrai
Įvertinimas:

 
Žagarėliai
Įvertinimas:

Blyneliai
Įvertinimas:

 
Siūlų blynai
Įvertinimas:

Kalėdinis pyragas
Įvertinimas:

 
Bananinis kokteilis
Įvertinimas:

Žele tortas
Įvertinimas: