Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kėdainių blynai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

1 kg bulvių
2 kiaušiniai
2 šaukštai manų kruopų
250 g maltos kiaulienos ar jautienos
1 svogūnas
2 šaukštai grietinės
Druskos pagal skonį
Peletrūnas pagal skonį
Raudonėlis pagal skonį
Aliejaus kepimui

Gaminimas:

Paruošti įdarą: mėsą apkepinti keptuvėje su smulkintais svogūnais, pabaigoje įdėti 2 šaukštus grietinės, pipirų, peletrūno, raudonėlio ir druskos pagal skonį. Sutarkuoti bulves, supilti išplaktus kiaušinius, suberti manų kruopas, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Į įkaitintą aliejų dėti šaukštą tarkių, ant jų uždėti paruošto mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą tarkių. Apkepusį blyną apversti. Prieš patiekiant blynus dar 3-5 min. pakepkite orkaitėje. Patiekti su grietine, lydyto sviesto ar pikantišku grybų padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
Įvertinimas:
2.83 iš 5 (29 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Moliūgų plovas
Įvertinimas:

 
Juodasis pyragas
Įvertinimas:

 
Sorų košė
Įvertinimas:

 
Makaronų garnyras
Įvertinimas:

 
Manų košė
Įvertinimas:

Džiovinti obuoliai
Įvertinimas: