Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Kaimiška pica

Kaimiška pica Kaimiška pica
Rekomenduojame:

Ingredientai:

Padui užtenka tokio dydžio skardai kaip nuotraukose 300 g miltų
200 ml pieno
1 arbatinio šaukštelio sausų mielių
1 arbatinio šaukštelio druskos
1 valgomo šaukšto cukraus
1 valgomo šaukšto aliejaus Picai
gramais nerašau dedame tiek kiek norime pagal skonį tarkuotos šlapios dešros arba dešrelių
parūkytos dešros kumpelio žodžiu visko mėsiško ką turime šaldytuve
marinuotų agurkėlių
grybų tinka ir marinuoti kurių prisigrybauname miške
paprikos
tarkuoto sūrio
svogūno žiedų
pomidorų padažo
picų prieskonių

Gaminimas:

Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną. Tešlą minkome iki vientisos masės. Formuojame picos padą kočėlo pagalba. Aš tešlą dalinu į dvi dalis, taip lengviau iškočioti, paskui abi tešlas kloju į skardą, kurią nedideliu šlakeliu aliejaus sudrėkinu.
Picos ingredientus supjaustome: agurkėlius griežinėliais, papriką kūbeliais, svogūnus žiedais, grybus dedame tiesiog iš stiklainiuko, jei pievagrybiai - pasmulkiname. Šlapią dešrą sutarkuojame, kitas dešras arba šoninę pjaustome riekelėmis,griežinėliais. Sūrį tarkuojame. Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu.
Paruoštą picą kepame 180 laipsnių temperatūroje ~ 30-35 minutes. Kepimo pabaigoje picos viršų barstome sūriu ir dar paliekame orkaitėje, kol sūris išsilydo.

Receptą atsiuntė: Lijana
Įvertinimas:
3.62 iš 5 (66 balsai) 3.62 5 66

Komentarai
Dorota(2012-10-10 13:08)

Pica gavosi fantastiska! Vyras ir vaikai pirstelius apsilaize :) Viso sito gereumo uzteko 3 suaugusiems ir 2 vaikams :)

Laumis(2012-10-14 20:20)

gerule gavos. kepsim dar karta.

Lina(2012-11-06 22:12)

Siandien isbandyta:).Picute gavosi liuksiska.Kas ieskot minksto,skanaus paduko,butinai pabandykit sita. Niam,niam kaip skanu :D

sigute(2012-11-12 18:48)

siandie isbandem ir mes. Labai skanu, Tikra kaimiska pica! :)

Juste(2012-12-10 15:25)

Einu kepti nes idomu ar tikrai skanu kaip sako lina :)

Asta(2013-01-09 20:39)

Labai skani pica, jau išbandžiau....:)

Ilona(2013-01-10 14:47)

Fu kaip riebu ir nesveika. Niekada tokios nealgyciau.

ilonos nedraugas(2013-01-12 16:37)

Ka tu bl supranti ilona, zjb ta pica ir isvis, picu neskaniu nebuna, gali tik padazo but mazai.

AS(2013-01-16 20:35)

miltu reikia bent dvigubai daugiau...

Modestas(2013-02-09 17:57)

Gaminau pirma karta. Taciau sakyciau kad gavos labai neblogai :) net zmonai patiko :))

agni(2013-03-01 14:51)

kodel man paplotelis visada gaunasi kietas?

anonimas(2014-03-02 22:27)

o pieno sildyti nereikia? kiek laiko kildinti tesla?

Deividas(2014-08-01 13:25)

Ispudingai atrodo ,reikės išbandyt :)

Jana(2014-08-08 22:58)

as ir nesupratau,tesla gavosi labai skysta,teko dadedinet dvigubai daugiau miltu,ziuresim kas gausis:)

Jana(2014-08-08 23:24)

Nu va,tesla gavosi per sausa po tu miltu,bet visai skaniai suejo:D

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Sicilietiška pica
Įvertinimas:

Picos padas
Įvertinimas:

Tartum pica
Įvertinimas:

Greitos piciukės
Įvertinimas:

 
Pica su pomidorais
Įvertinimas:

Aitriųjų čili pica
Įvertinimas:

 
Pica su grybais
Įvertinimas:

Pica “Marinara”
Įvertinimas:

Keptuvėje kepta pica
Įvertinimas:

Bulvinių blynų pica
Įvertinimas:

 
Koldūnų pica
Įvertinimas:

Sotus "gyvačiukas"
Įvertinimas:

Pica "Havajų"
Įvertinimas:

Bulvių pica
Įvertinimas:

 
Skanioji pica
Įvertinimas:

Pica lietuviškai
Įvertinimas:

Baklažanų čipsai
Įvertinimas:

Aitri naminė pica
Įvertinimas: