Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Juka

Rekomenduojame:

Ingredientai:

0,5 l kiaulės kraujo
50 g šviežių lašinių
3 šaukštai raugintų agurkų rasalo
1 svogūnas
šaukštelis druskos
žiupsnelis pipirų
keli lauro lapai
žiupsnelis mairūno

Gaminimas:

Į 2 litrus verdančio vandens supilti išmaišytą sukrešėjusį, susiėmusį į gabalus, kraują. Sudėti smulkintus lašinius, svogūną, druską, prieskonius ir virti apie 35 min.

Receptą atsiuntė: Regina r.
Įvertinimas:
2.97 iš 5 (39 balsai)

Komentarai
as(2010-12-03 01:33)

mmmm kai pdabar noreciau. primena mociute ir kaima :)

a(2010-12-16 15:33)

neitiketinai idomus receptas gal zinot kur paragaut nes paciam nzn ar imanoma kraujo nusipirkt

Regina R.(2010-12-28 14:08)

Kraujo niekas neparduoda, jo galite tik užsisakyti iš ūkininko, arba, susisiekti su manimi - tuoj pjausim mamytės kiaulytę, kraujas liesis laisvai...

ugnė(2011-01-04 20:09)

Tai pati šlykščiausia sriuba kokia tik eus mačiusi savo akimis. žinokit kokiem tik 2 iš 20 žmonių tai patiktų..

Ugnei(2011-01-05 10:17)

Jei jūs nesate vienas iš tų 2 žmonių, kuriems patiktų ši sriuba, tai nesuprantu, kam Jūs skaitote šį receptą :) nepatinka - ignoruokite, o ne pulkite kritikuoti.

monika(2011-02-12 01:22)

gal greiciau 2-iems is 20 sita sriuba nepatiktu, o is tu 2-ju - tu ugne! labai skani sriuba, kad is kraujo, nereiskia kad kraujo skonis ar panasiai. tikriausiai net neragavus tu jos, nezinai kaip skanu

Tadas(2011-02-24 20:15)

O as juka dievinu. Man labai patinka. Rytoj vaziuoju i kaima skersti kiaules, tai bus pirmas mano uzsakymas isvirti jukos.

S.(2012-12-07 20:18)

Kai kam ši sriuba kelia siaubą bet reikia savę nugalėti ir vieną kartą paragauti. Uošvė visada virdavo juka, tiesa ji dėdavo ne tik lašinių bet dar džiovintų obuolių, kriaušių ir ji buvo riebi bet ten jokio kraujo tikrai nesijaučia o kraujiniai vėdarai kaip skanu, tiesiog skanumėlis ir tiesiog nėra ką lyginti su bulviniais.

Ignas Vištelis(2012-12-08 23:47)

kokie dar raugintu agurku rasalai, reikia duona rauginti ir deti I sriuba tada pasaka ir jokiu kresuliu ir lasiniu nedeti, o reikia virti sviezioje skerdienoje ir butinai prie ju turi buti bulviu su lupinomis...

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Rūgštynių sriuba
Įvertinimas:

Čili sriuba
Įvertinimas:

Lęšių sriuba
Įvertinimas:

 
Kopūstų sriuba
Įvertinimas:

 
Tom Yum Kung sriuba
Įvertinimas:

 
Paprikų sriuba
Įvertinimas:

Migdolų sriuba
Įvertinimas:

 
Moldaviška sriuba
Įvertinimas: