Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Įdaryta lydeka

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kg. lydekos
1 žalio vištos kiaušinio
10 virtų putpelės kiaušinių
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
1 šaukšto aliejaus
1 virtos vidutinės morkos
1 svogūno
2 batono riekelių
1 šaukšto druskos
po trupučiuką prieskonių: maltų lapelių, Kotanyi ketverių pipirų
bazilikų, čiobrelių, ciberžolės

Gaminimas:

Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.

Receptą atsiuntė: Regina r.
Įvertinimas:
3.59 iš 5 (22 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Kriauklės su įdaru
Įvertinimas:

Kepta menkės filė
Įvertinimas:

 
Lašiša su sūriu
Įvertinimas:

Kepta silkė
Įvertinimas:

Žuvies užkandis
Įvertinimas:

 
Virtos sraigytės
Įvertinimas:

Peperoni krevetės
Įvertinimas:

 
Menkė su padažu
Įvertinimas:

Žuvis drebučiuose
Įvertinimas:

Lašišos šašlykas
Įvertinimas:

 
Užkandis su unguriu
Įvertinimas:

Molyje kepta žuvis
Įvertinimas: