Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Įdaryta lydeka

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kg. lydekos
1 žalio vištos kiaušinio
10 virtų putpelės kiaušinių
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
1 šaukšto aliejaus
1 virtos vidutinės morkos
1 svogūno
2 batono riekelių
1 šaukšto druskos
po trupučiuką prieskonių: maltų lapelių, Kotanyi ketverių pipirų
bazilikų, čiobrelių, ciberžolės

Gaminimas:

Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.

Receptą atsiuntė: Regina r.
Įvertinimas:
3.48 iš 5 (23 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žuvies vėrinukai
Įvertinimas:

Farširuota menkė
Įvertinimas:

 
Keptas erškėtukas
Įvertinimas:

Tempura
Įvertinimas:

Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

 
Langustų kepinukai
Įvertinimas:

Troškintas upėtakis
Įvertinimas:

Žuvies kotletukai
Įvertinimas:

 
Troškintas starkis
Įvertinimas:

Kepta pangasija
Įvertinimas:

Žuvies pyragas
Įvertinimas:

 
Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

Lydeka su padažu
Įvertinimas:

Lašišos kepsnys
Įvertinimas: