Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Įdaryta lydeka

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kg lydekos
1 žalio vištos kiaušinio
10 virtų putpelės kiaušinių
2 šaukštų krakmolo
2 šaukštų miltų
1 šaukšto aliejaus
1 virtos vidutinės morkos
1 svogūno
2 batono riekelių
1 šaukšto druskos
po trupučiuką prieskonių maltų lapelių Kotanyi ketverių pipirų
bazilikų čiobrelių ciberžolės

Gaminimas:

Nuskustai lydekai nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, miltus, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar aliejuje su svogūnu pakepintą morką, majonezą. Įberiu druskos, prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet lydekos "kūną" susiuvu ir kepu orkaitėje apie 45 min. Papuošiu. Linkiu pabandyti.

Receptą atsiuntė: Regina r.
Įvertinimas:
3.48 iš 5 (23 balsai) 3.48 5 23

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žuvies kukuliai
Įvertinimas:

Peperoni krevetės
Įvertinimas:

Žuvies kotletai
Įvertinimas:

 
Silkės užtepėlė
Įvertinimas:

Farširuota žuvis
Įvertinimas:

Žuvis drebučiuose
Įvertinimas:

 
Žuvies užkandis
Įvertinimas:

 
Keptas upėtakis
Įvertinimas:

Tuno salotos
Įvertinimas:

Lašiša su sūriu
Įvertinimas:

Molyje kepta žuvis
Įvertinimas:

 
Virtos sraigytės
Įvertinimas:

Silkės užkandėlė
Įvertinimas: