Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Farširuotas karpis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Karpis
žuvies prieskoniai 
druska
pipirai
1 kiaušinis 
saujelė manų kruopų
1 svogūnas 
1 morka
2 skiltelės česnako
dantų krapštukai
aliejus, vandens (įpilti į skardą)

Gaminimas:

1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai.
2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai.
3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą
4. Odą surinkti dantų krapštukais.
5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min.  Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.

Receptą atsiuntė: Ernesta bryžienė
Įvertinimas:
3.02 iš 5 (55 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Karpis žydiškai
Įvertinimas:

Lašiša su imbieru
Įvertinimas:

 
Marinuota stinta
Įvertinimas:

Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

 
 
Grilyje keptas otas
Įvertinimas:

Tempura
Įvertinimas:

Žuvies kepsneliai
Įvertinimas:

 
Žuvies vėrinukai
Įvertinimas:

Lašišos kepsnys
Įvertinimas:

Farširuota menkė
Įvertinimas: