Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Farširuotas karpis

Rekomenduojame:

Ingredientai:


Karpis
žuvies prieskoniai 
druska
pipirai

1 kiaušinis 
saujelė manų kruopų
1 svogūnas 
1 morka
2 skiltelės česnako

dantų krapštukai
aliejus vandens įpilti į skardą


Gaminimas:

1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai.
2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai.
3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą
4. Odą surinkti dantų krapštukais.
5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min.  Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.

Receptą atsiuntė: Ernesta bryžienė
Įvertinimas:
3.02 iš 5 (55 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Lašišų blyneliai
Įvertinimas:

Kepta pangasija
Įvertinimas:

Žuvies kepsniukai
Įvertinimas:

Kepta sviestžuvė
Įvertinimas:

Langustų kepinukai
Įvertinimas:

 
Žuvies kotletukai
Įvertinimas:

Troškintas upėtakis
Įvertinimas:

 
 
Lydeka su padažu
Įvertinimas:

Krevetės grilyje
Įvertinimas:

Žuvies pyragas
Įvertinimas:

Troškintas starkis
Įvertinimas:

 
Keptas erškėtukas
Įvertinimas:

Žuvis patale
Įvertinimas:

Lašiša orkaitėje
Įvertinimas: