Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Farširuotas karpis

Rekomenduojame:

Ingredientai:


Karpis
žuvies prieskoniai 
druska
pipirai

1 kiaušinis 
saujelė manų kruopų
1 svogūnas 
1 morka
2 skiltelės česnako

dantų krapštukai
aliejus vandens įpilti į skardą


Gaminimas:

1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai.
2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su morka ir česnaku, prieskoniais žuviai.
3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą
4. Odą surinkti dantų krapštukais.
5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min.  Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.

Receptą atsiuntė: Ernesta bryžienė
Įvertinimas:
3.02 iš 5 (55 balsai) 3.02 5 55

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Žuvies piršteliai
Įvertinimas:

 
Midijos su baltu vynu
Įvertinimas:

Karis su krevetėmis
Įvertinimas:

Glazūruota lašiša
Įvertinimas:

 
Žvejų balandėliai
Įvertinimas:

Lašišos apkepėlė
Įvertinimas:

 
silkė su salierais
Įvertinimas:

 
Troškinys "Cioppino"
Įvertinimas:

Krabų kepsnys
Įvertinimas: