Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Farširuota lydeka pagal Sandrą

 Farširuota lydeka pagal Sandrą  Farširuota lydeka pagal Sandrą
Rekomenduojame:

Ingredientai:

Lydeka, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Morkos, 2 vienetai
Kiaušiniai, 2 vienetai
Bandelės, mirkyta piene, 1 vienetas
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Prieskoniai, žuvies, pagal skonį
Dar vienos nedidelės žuvies faršo

Gaminimas:

Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo jo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom. Žuvies mėsą sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas sutarkuojame. Morkos, svogūnas, kitos žuvies faršas sudedamas į lydekos į faršą, įmušam kiaušinus, sudedam mirkyta bandelę ir prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Lydeką pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam 50-60 min. Skanaus!

Receptas atsiųstas konkursui.

Receptą atsiuntė: Sandra
Įvertinimas:
3.44 iš 5 (24 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Lengvi pusryčiai
Įvertinimas:

 
Silkė norvegiškai
Įvertinimas:

Rolmopsai su paprika
Įvertinimas:

Silkė "puodeliuose"
Įvertinimas:

 
Keksas su abrikosais
Įvertinimas:

Silkė graikiškai
Įvertinimas:

 
Rutuliukai prie alaus
Įvertinimas:

Silkė dubenėliuose
Įvertinimas:

Silkė grietinėje I
Įvertinimas:

Silkė bulgariškai
Įvertinimas:

 
Saldžioji silkė
Įvertinimas:

Rolmopsai
Įvertinimas: