Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Cukinijų pyragas

Cukinijų pyragas Cukinijų pyragas Cukinijų pyragas
Rekomenduojame:

Ingredientai:

Tešlai 300 g miltų
200 g margarino
1 kiaušinis
1 šaukštas žalumynų
0 5 šaukštelio druskos Įdarui 1 maža cukinija
2 dideli pomidorai
300 g varškės sūrio
100 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
bazilikai Užpilui 150 g grietinės
3 kiaušiniai
3 šaukštai pieno
1 šaukštas žalumynų
druska
raudonėlis Pabarstymui sezamo sėklos

Gaminimas:

Tešlai skirtus produktus sumaišykite ir išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą. Po to, du trečdalius tešlos ištieskite į kepimo formą, padarykite aukštesnius kraštus.

Cukiniją nulupkite, supjaustykite 1 cm griežinėliais, sudėkite ant ištiestos tešlos, pabarstykite kapotais bazilikais, sudėkite griežinėliais pjaustytus pomidorus ir česnakus. Ant viršaus sudėkite gabaliukais pjaustytą varškės sūrį ir fermentinį.

Užpilui skirtus produktus sumaišykite ir supilkite ant pyrago.

Likusią iškočiotą tešlą supjaustykite juotelėmis ir uždenkite jomis pyrago viršų. Pabarstykite sezamo sėklomis.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, 40-60 min. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

Receptą atsiuntė: Agneta
Įvertinimas:
3.09 iš 5 (43 balsai) 3.09 5 43

Tavo komentaras

Panašūs receptai

šimtalapis
Įvertinimas:

Obuolinis pyragas
Įvertinimas:

 
Skruzdėlynas
Įvertinimas:

 
Citrininiai keksai
Įvertinimas:

Meduolinis vyniotinis
Įvertinimas:

Meduolinis vyniotinis
Įvertinimas:

 
Tinginių Napoleonas
Įvertinimas:

Šokoladainis
Įvertinimas:

Bananų pyragas
Įvertinimas:

Tinginys su bakalie
Įvertinimas: