Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Cepelinai su mėsa, pagardinti petražolėmis

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kg žalių bulvių
0 5 kg virtų bulvių
1 svogūno
2 šaukštų miltų
1 šaukšto krakmolo
500 700 g maltos kiaulienos
100 gr sviesto
100 gr grietinės
maltų lauro lapų
juodųjų pipirų
baziliko
žalių petražolių
druskos

Gaminimas:

Žalias bulves sutarkuoti, išsunkti. Virtas pasūdytame vandenyje, sutrinti ir sumaišyti su žaliomis. Į mėsą įdėti žiupsnėlį pipirų, lauro lapų, bazilikų, smulkiai supjaustyto svogūno, 2 šaukštus miltų, 1 šaukštą krakmolo bei gniužulėlį bulvių masės. Įpjaustyti žalių petražolių ir gerai išmaišyti. Formuoti cepelinus - į 2 bulvinius paplotėlius įdėti po mėsos masės kukulį ir gražiai suvolioti.
Padažui - pakaitinti grietinę su sviestu iki užvirimo, įberti pjaustytų petražolių ir užvirti.
Tiems, kas mėgsta petražoles, linkiu pabandyti.

Receptą atsiuntė: Regina r.
Įvertinimas:
3.49 iš 5 (39 balsai) 3.49 5 39

Komentarai
hmm(2011-01-14 14:08)

pirma karta girdziu, kad i cepelinu mesa reikia deti krakmolo ir bulviu -kam?

pikta(2011-01-14 19:41)

tikra nesamone,kam deti ta krakmola su miltais?gaunasi kieta mesyte ir tiek...
as i mesa,net kaiusinio nededu,nes tada cepelinu vidus buna minkstas,o ne sutrauktas i kieta gumuliuka

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Itališka lazanija
Įvertinimas:

Paprikos su kuskusu
Įvertinimas:

 
Paprasta lazanija
Įvertinimas:

 
Bulvių apkepas
Įvertinimas:

 
Mėsos apkepas
Įvertinimas:

Užkandis su sūriu
Įvertinimas:

Netikra lazanija
Įvertinimas: