Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Čeburekai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

250 g kvietinių miltų
15 g mielių
1 kiaušinis
truputis pieno 
druska
 
 
Įdarui:
250 g neriebios mėsos
svogūnas 
2 skiltelės česnako 
prieskoniai
Aliejus kepimui

Gaminimas:

Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)

Receptą atsiuntė: Aneta
Įvertinimas:
3.26 iš 5 (53 balsai)

Komentarai
rait(2011-04-08 22:07)

Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint

Ingrida(2011-06-20 18:36)

Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas.

as(2012-11-15 13:14)

liuks! :)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Morkų blyneliai
Įvertinimas:

Grikių blyneliai
Įvertinimas:

Moliūgų blynai
Įvertinimas:

 
Sveikuolių blynai
Įvertinimas:

Minkšti blynai
Įvertinimas:

 
Kepenėlių blyneliai
Įvertinimas:

Blyneliai "Kitaip"
Įvertinimas:

 
Grikių blynai
Įvertinimas:

Blynai "Kitaip"
Įvertinimas:

 
Miltiniai blynai
Įvertinimas: