Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Čeburekai

Rekomenduojame:

Ingredientai:


250 g kvietinių miltų
15 g mielių
1 kiaušinis
truputis pieno 
druska

 
 
Įdarui
250 g neriebios mėsos
svogūnas 
2 skiltelės česnako 
prieskoniai

Aliejus kepimui


Gaminimas:

Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)

Receptą atsiuntė: Aneta
Įvertinimas:
3.26 iš 5 (53 balsai) 3.26 5 53

Komentarai
rait(2011-04-08 22:07)

Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint

Ingrida(2011-06-20 18:36)

Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas.

as(2012-11-15 13:14)

liuks! :)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Silkė blynuose
Įvertinimas:

 
Vafliai su moliūgu
Įvertinimas:

Ryžių paplotėliai
Įvertinimas:

Sūrio piršteliai
Įvertinimas:

 
Sūrio kroketai
Įvertinimas:

Sūrio kukuliai
Įvertinimas:

Skryliai
Įvertinimas:

Moliūgų blynai
Įvertinimas:

 
Švilpikai
Įvertinimas:

Ryžių blynai
Įvertinimas:

 
Varškės blynai
Įvertinimas:

Moliūgų blynai
Įvertinimas: