Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Čeburekai

Rekomenduojame:

Ingredientai:


250 g kvietinių miltų
15 g mielių
1 kiaušinis
truputis pieno 
druska

 
 
Įdarui
250 g neriebios mėsos
svogūnas 
2 skiltelės česnako 
prieskoniai

Aliejus kepimui


Gaminimas:

Iš nurodytų produktų užmaišoma tešla ir palaikoma, kad Čeburekai pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama ir išpjaustomi apskritimai.
Įdarui virta mėsa sumalama su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku, įdedame prieskonių ir viską išmaišome.
Tešlos apskritimas, uždėjus įdaro, sulenkiamas per pusę ir kraštai užspaudomi. Čeburekus kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Aš dar darau su varškės įdaru irgi labai skanu :)

Receptą atsiuntė: Aneta
Įvertinimas:
3.26 iš 5 (53 balsai) 3.26 5 53

Komentarai
rait(2011-04-08 22:07)

Visu pirma ceburekai gaminami ne is mielines teslos ir tuolab ne is virtos mesos,jei nulipdet cebureku forma,tai nereiskia ,kad juos galima taip vadint

Ingrida(2011-06-20 18:36)

Aš taip pat gaminu tokius-krizinius čeburekus,nes į juos galima dėti virtą mėsą likusią nuo kitų patiekalų.Neįsivaizduoju
ne mielinės tešlos čeburekų,gaminti su margarinu ar varške-tai tarybinės virtuvės palikimas.

as(2012-11-15 13:14)

liuks! :)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Blynukai smaguriams
Įvertinimas:

Blynai "Kitaip"
Įvertinimas:

Obuoliniai blynukai
Įvertinimas:

 
Cukinijų blyneliai
Įvertinimas:

Obuoliai tešloje
Įvertinimas:

Žalieji blynai
Įvertinimas:

 
 
Čirviniai blynai
Įvertinimas:

Pieno blynai
Įvertinimas:

Vafliniai blyneliai
Įvertinimas:

Grikių blyneliai
Įvertinimas:

 
Naminės tortilijos
Įvertinimas:

Karvutės blyneliai
Įvertinimas:

Jogurtiniai blynai
Įvertinimas: