Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Bandelės prie arbatos

Rekomenduojame:

Ingredientai:

200 ml pieno
500 g miltų
2 a.š. sausų mielių
2 v.š. cukraus
1 žiupsnelis druskos
2 v.š. ištirpinto margarino VILNIUS kepiniams

Gaminimas:

Pieną pašildome (pienas turi būti šiltas, jokiu būdu neužvirinkite!).

Miltus sumaišome su sausomis mielėmis.

Į miltus supilame pašildytą pieną, cukrų, druska ir ištirpintą margariną.

Viską suminkome į vientisą masę.

Jei tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.

Tešlą uždengiame ir paliekame pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Pakilusią tešlą dar kartą išminkome.

Formuojame pyragėlius. Aš dariau paprastos formos bandeles.

Bandeles sudėjau į margarinu išteptą kepimo skardą ir palikau šiltai dar pusvalandžiui.

Orkaitę įkaitinau iki 200 C. Pyragėlius aptepiau vandeniu ir kepiau 10-15 minučių.

Labai skanu šiltos su arbata. :)

Receptą atsiuntė: Miglė
Įvertinimas:
3.20 iš 5 (20 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Pide
Įvertinimas:

Tigrinis pyragas
Įvertinimas:

 
Bandelės su cinamonu
Įvertinimas:

 
Karališkos spurgos
Įvertinimas:

Moliūgo keksiukai
Įvertinimas:

 
Bandelės su cinamonu
Įvertinimas:

Morkų pyragas
Įvertinimas:

 
Paštetas tešloje
Įvertinimas:

Cukriniai sausainiai
Įvertinimas: