Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Baltasis padažas

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Sultinys mėsos 5 stiklinės Kvietiniai miltai 1 šaukštas Sviestas 0 5 šaukšto Krapai pjaustyti 2 šaukštai Druska pagal skonį Citrinos rūgštis truputį

Gaminimas:

Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Įvertinimas:
2.98 iš 5 (43 balsai) 2.98 5 43

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Bazilikų pasta
Įvertinimas:

Obuolių čatnis
Įvertinimas:
Rudasis padažas
Įvertinimas:

Moliūgų kečupas
Įvertinimas:

 
Imbierinis marinatas
Įvertinimas:
Moliūgų piurė
Įvertinimas:

 
Braškinis kremas
Įvertinimas:

 
Padažas prie kugelio
Įvertinimas:

 
Libano silkė
Įvertinimas:

Aitrusis padažas
Įvertinimas:

Citrinų kremas
Įvertinimas:

Agurkų padažas
Įvertinimas:

Svogūnų pagardas
Įvertinimas: