Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Baltasis padažas

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Sultinys, mėsos, 5 stiklinės
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Sviestas, 0.5 šaukšto
Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai
Druska, pagal skonį
Citrinos rūgštis, truputį

Gaminimas:

Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Įvertinimas:
2.98 iš 5 (43 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Baltymų kremas
Įvertinimas:

Mėtų padažas
Įvertinimas:

 
Naminis majonezas
Įvertinimas:

Citrinų kremas
Įvertinimas:

Marinuoti svogūnai
Įvertinimas:

 
Kiaulienos šašlykas
Įvertinimas:

Bešamelio padažas
Įvertinimas:

Šokoladinis kremas
Įvertinimas:

 
Guacamole
Įvertinimas:
Kokteilio padažas
Įvertinimas:

 
Mėsa "Zaporožės"
Įvertinimas:

Olandiškas padažas
Įvertinimas: