Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Baltasis padažas

Rekomenduojame:

Ingredientai:

Sultinys, mėsos, 5 stiklinės
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Sviestas, 0.5 šaukšto
Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai
Druska, pagal skonį
Citrinos rūgštis, truputį

Gaminimas:

Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

Įvertinimas:
3.07 iš 5 (41 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Šašlykai
Įvertinimas:

Skanūs šašlykai
Įvertinimas:

Kepta jautienos filė
Įvertinimas:

Padažas "Curry"
Įvertinimas:

 
Karpačas
Įvertinimas:

Bulvės su padažu
Įvertinimas:

 
Grietininis padažas
Įvertinimas:

Švelni vištiena
Įvertinimas:

 
Krienų padažas
Įvertinimas:

Plekšnė su padažu
Įvertinimas:

Grybų padažas
Įvertinimas:

 
Moliūgų kečupas
Įvertinimas:

Riešutinis padažas
Įvertinimas:

Kiaulienos marinatas
Įvertinimas: