Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Aštri adžika

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kg.  pomidorų
700 g. raudonų paprikų
200 g. čilį pipiriukų
300 g. morkų
1/2 didesnės arba 1 mažesnės česnako galvutės
4 svogūnai
1  petražolių šaknis
aliejaus kepimui
1/2 stiklinės cukraus
3 v. šaukštai druskos
1/2 stiklinės acto

Gaminimas:

Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).

Įvertinimas:
3.54 iš 5 (58 balsai)

Komentarai
Vilius(2011-10-27 13:00)

Skonis puikus, tačiau su tokia adžika galima žindomus kūdikius maitinti... Kad toji adžika taptų normali, būtina patrigubinti aitriųjų pipirų kiekį. Tą padariau gamindamas antrą kartą.

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Konservuotos paprikos
Įvertinimas:

 
Pipirų padažas
Įvertinimas:

Burokėlių rūgštis
Įvertinimas:

 
Marinuoti mangoldai
Įvertinimas:

 
Grybai svieste
Įvertinimas:

 
Konservuoti grybai
Įvertinimas:

Adžika su obuoliais
Įvertinimas:

Adžika su krienais
Įvertinimas: