Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Aštri adžika

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kg   pomidorų 700 g raudonų paprikų 200 g čilį pipiriukų 300 g morkų 1/2 didesnės arba 1 mažesnės česnako galvutės 4 svogūnai 1  petražolių šaknis aliejaus kepimui 1/2 stiklinės cukraus 3 v šaukštai druskos 1/2 stiklinės acto Gaminimas

Gaminimas:

Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).

Įvertinimas:
3.37 iš 5 (64 balsai) 3.37 5 64

Komentarai
Vilius(2011-10-27 13:00)

Skonis puikus, tačiau su tokia adžika galima žindomus kūdikius maitinti... Kad toji adžika taptų normali, būtina patrigubinti aitriųjų pipirų kiekį. Tą padariau gamindamas antrą kartą.

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Imbierinė obuolienė
Įvertinimas:

Bruknių padažas
Įvertinimas:

 
Adžika su obuoliais
Įvertinimas:

 
Grybai svieste
Įvertinimas:

Adžika su krienais
Įvertinimas:

Burokėlių rūgštis
Įvertinimas:

 
 
Konservuoti grybai
Įvertinimas:

Spanguolių uogienė
Įvertinimas: