Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Lietinukai su faršu

Rekomenduojame:

Ingredientai:

2 kiaušiniai ir 2 kiaušinių tryniai
1/4 l pieno
250 g miltų
1/4 šaukštelio druskos
1/4 l mineralinio vandens
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų (30 g)
175 g konservuotų šparagų
100 g konservuotų pievagrybių
1/4 l grietinės
200 g kumpio
1 svogūnas
3 šaukštai aliejaus
200 g maltos mėsos
baltųjų pipirų
2 šaukštai kapotų petražolių

Gaminimas:

Į dubenėlį įmušti kiaušinius, supilti pieną, suberti miltus bei druską. Galiausiai supilti mineralinį vandenį, išplakti tešlą ir palikti, kad pabrinktų.
Padažui  įkaitinti sviestą ir pakepinti 2 šaukštus miltų. Supilti šparagus bei pievagrybius  ir supilti grietinę. Maišant virinti 10 minučių.
Nuluptą svogūną ir šoninę supjaustyti kubeliais. Keptuvėje įkaitinti šaukštą aliejaus, suberti svogūno kubelius, suversti maltą mėsą ir kepant maišyti, kad mėsa būtų biri. Pagardinti druska, pipirais ir suberti kumpio kubelius.
Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir iškepti lietinius. Kiekvieną lietinį aptepti įdaru ir susukti voleliu. Į padažą suversti nuvarvintus šparagus, grybus, suleisti trynius ir pagardinti prieskoniais. Lietinius dėti į pusdubenį, užpilti paruoštu padažu ir apkepti orkaitėje. Prieš patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Sandra
Įvertinimas:
3.67 iš 5 (27 balsai)

Komentarai
Gaspadine(2010-11-14 17:45)

Mmmm....atrodo skaniai!kodel komentaru nera?

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Migdoliniai blynai
Įvertinimas:

 
 
Blyneliai su "Matti"
Įvertinimas: