Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 

Acte marinuoti svogūnai

Rekomenduojame:

Ingredientai:

600-700 g stambių svogūnų,
2 citrinos, druskos,
1 citrinos sultys,
60 g alyvuogių aliejaus,
4 valgomieji šaukštai acto.

Gaminimas:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. 2 citrinas supjaustykite plonomis riekelėmis. Viską sudėkite į salotinę (svogūnus išskaidykite žiedeliais).  Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, actą, įberkite druskos, supilkite į salotinę. Atsargiai pamaišykite šakute, palaikykite 24 valandas. Marinuoti svogūnai labai tinka prie šaltos mėsos ar šašlyko.

Įvertinimas:
3.57 iš 5 (30 balsai)

Tavo komentaras

Panašūs receptai

Silezijos salotos
Įvertinimas:

 
Marinuoti moliūgai
Įvertinimas:

Svogūninis mirkalas
Įvertinimas:

 
Pupelių užkandėlė
Įvertinimas:

Bulvės "Chantilly"
Įvertinimas:

 
Keptos morkos
Įvertinimas:

Įdaryti grybai
Įvertinimas:

Paprastoji mišrainė
Įvertinimas:

 
Silkės salotos I
Įvertinimas:

Zuikis darže
Įvertinimas:

Gaivios Salotos
Įvertinimas: