Mamosreceptai.lt Parduotuvė
 
Mielinė tešla

Pyragėliai su lydytu sūriu

Ingredientai: Tešlai: 200 g pieno 1 šaukštelis sausų mielių 1 šaukštelis cukraus (galite net...

Įvertinimas:

Piemenėlio bandelės

Ingredientai: 200 g šlapios dešros, 150 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai grietinės, 20 g mielių, 2...

Įvertinimas:

Sotus "gyvačiukas"

Ingredientai: Tešlai reikės: 35 g šviežių mielių, 1 šaukštelio druskos, 1 nepilnos stiklinės...

Įvertinimas:

Mielinė tešla (1)

Ingredientai: 1 kg miltų 40-60g mielių 150 g cukraus (jei norit nesaldžios tešlos, tada 3-4 v. š. cukraus) 100-150 g...

Įvertinimas:

Mielės (1)

Mielės būna įvairios: kepimo, alaus, džiovintos, smulkintos, parduodamos tabletėmis ar milteliais. Jos naudojamos ne tik patiekalų ar...

Spurgos pagal Jolitą

Ingredientai: 400 g miltų 7 g sausų mielių 185 ml pieno 1 kiaušinis 50 g margarino VILNIUS kepiniams 2...

Įvertinimas:

Patarimai kepant pyragus

Prieš pradedant darbą, visus būtinus produktus ir indus turėkite po ranka. Kepant pirmajį kartą griežtai laikykitės recepto...

Beliašai (19)

Ingredientai: 1 nepilna stiklinė pieno 1 – 2 v. š. cukraus 1 pakelis sausų mielių (7 – 11 g) 1 kiaušinis...

Įvertinimas:

Kalėdinė gėlė

Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų, 250 ml pieno; 1 kiaušinis; 3 v.š cukraus; 5 v.š. tirpinto sviesto; druskos; 1 pakelis sausų...

Įvertinimas:

Purus mielinis pyragas su vaisiais

Ingredientai: 3.5 stiklinės kvietinių miltų, 35 gramai šlapių mielių, 8 šaukštai cukraus, 200 gramų tirpinto sviesto, 1...

Įvertinimas:

Didelis mielinis pyragas su mėsos įdaru

Ingredientai: Tešlai: 360 g miltų; 42 g mielių; 200 ml drungno pieno; Žiupsnelis cukraus; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 2...

Įvertinimas:

Naminis pyragas

Ingredientai: Miltai : 500 g. Pienas : 250 g. Mielės : 25 g. Kiaušiniai : 2 tryniai. Cukrus : 100 g. Valgomoji druska : 5 g. Vanilės...

Įvertinimas:

Svogūnų duona su sūriu

Ingredientai: 42 g mielių 100 g kviečių sėlenų 1 šaukštas medaus 900 g miltų 2 svogūnai 200 g sūrio 2 šaukštai jūros...

Įvertinimas:

Balta duona su džiovintais vaisiais „Brioche“

Ingredientai: Mielių mišinys: Šviežios mielės 15 g arba 2 arb. šaukšt. sausų mielių Pienas (šiltas) 3 valg. šaukšt. Cukrus 1...

Įvertinimas:

Švediškos cinamoninės bandelės (5)

Ingredientai: Tešlai: 40 g. mielių; 75 g. sviesto; 250 ml. pieno; 100 g. rudo cukraus; 1 šaukštelis malto kardamono; 2...

Įvertinimas:

Bandelės su cinamonu ir varške

Ingredientai: Tešla: Pienas - 300 ml Mielės sausos - 7 g Cukrus - 100 g Sviestas - 100 g Miltai - 300 g Druska - truputis...

Įvertinimas:

Kalėdinis aguonų vyniotinis

Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų 30 g mielių 70 g cukraus 50 g kapotų migdolų 100 g minkšto sviesto 1 kiaušinis citrinų...

Įvertinimas:

Bandelės su mėlynėmis

Ingredientai: 500 g kvietinių miltų 2 kiaušiniai 5 š. cukraus 250 g šilto pieno 1 pakelis mielių (geriau šviežių) 1 indelis...

Įvertinimas:

Mieliniai čeburėkai (26)

Ingredientai: Tešlai: 500g. miltų; 30g. mielių; 2 kiaušiniai; ~ 1 stiklinė vandens. Įdarui : 600g. faršo; 1 šaukšto...

Įvertinimas:

Mielinis pyragas su varške "Pasaga" (4)

Ingredientai: 40 g. mielių; 1 stiklinė pieno; 50 g. sviesto; 0,5 šaukštelio druskos; Įdarui: 3,5 - 4 stiklinės miltų; 400-...

Įvertinimas: